torsdag 10. oktober 2013

World Sight Day


 
 
World Sight Day er en årlig begivenhet, holdt den andre torsdag i oktober, som forsøker å skape økt bevissthet om blindhet, nedsatt syn og rehabilitering av synshemmede. Begivenheten observeres verden over av alle som er involvert i å forebygge synshemming eller å gjenopprette synet til blinde.
 
Vi mener dette er viktig, og jobber derfor sammen med TOMS, som gjør en strålende jobb på dette området. De selger TOMS solbriller, og med hvert par du kjøper vil TOMS bidra til å gi synet tilbake til noen andre. One for One.

For å bidra i denne kampanjen gir vi dere idag -20% på alle sko fra TOMS. Tilbudet gjelder kun idag!
 

 

tirsdag 8. oktober 2013

Høstkampanje


Hei alle sammen!

Nå har vi høstkampanje med tilbud på utvalgte støvletter til
799,- uansett førpris! 

Vi har merker som Via Vai, Unisa, Gabor, Tamaris, Bohan, Clarks, Nude, Högl, Peter Kaiser, Marco Tozzi, Caprice og Ecco med i kampanjen.

torsdag 19. september 2013





Vi beklager at vi ikke har oppdatert bloggen vår på lenge, men ny sesong – nye muligheter. Så begynner vi med vesker fra NuDE, som bare er et MUST, er ikke du enig?

Hilsen Elina :)







Ren design, født i Norge, laget i Italia

NuDE of Scandinavia er et merke med ren og sofistikert design. Med påvirkninger fra Skandinavia, men produsert i Italia. I Skandinavia bryr vi oss om nautren, er ærlige, hardtarbeidende, har god smak, setter pris på kvalitet og vet hvordan vi skal ha det gøy.

Det er NuDE of Scandinavia. <3